Fiatalok és Ügyesek szövetsége

Teherautó bérlés váratlan helyzetekre

Biztos mindenki került már olyan helyzetbe, hogy kaptunk egy telefonhívást, értesítést, hogy azonnal menjünk el egy tárgyért, bútorért vagy bármi másért, amire hirtelen kellett megoldást találnunk. Ilyenkor a legjobb megoldást kínálja a teherautó bérlés. Természetesen vannak olyan szerencsés emberek, akik rendelkeznek ilyen típusú autóval, azonban nem ez az átlagos jellemző.

Teherautó bérlés a városban

Sok helyen lehet látni bérléssel foglalkozó cégek hirdetését. Ilyen olyan autók, nem ellenőrizhető minőségben, ki tudja milyen árakon. Azonban ennél sokkal egyszerűbb a feladat. Ma már általánosan elfogadható tény, hogy a neten mindent meg tudunk nézni és találni. A teherautó bérlés kategóriában nagyon sok a találat. Sok cég, kevés információ. Egy nagyon hasznos oldal a www.hatarauto.hu, ahol részletesen meg tudjuk tekinteni a választékot, kisebb-nagyobb teherautók, minőségben is tudunk válogatni, és az árakat is könnyen tudjuk ellenőrizni.

A Határautó – teherautó bérlés során figyelembe kell venni mihez is akarjuk használni a járművet. Mert természetesen nem mindegy, hogy egy zongorát vagy egy gyerek babajátékot kell haza szállítanunk.

Teherautó bérlés egyszerűen

Építkezés, költözés és váratlan áruszállítás esetén jelent megoldást a teherautó bérlés. Kevés cég, magánember engedheti meg magának, hogy saját teherautóval Nagyok a költségek, törvényi előírások és szabályzások nehezítik a saját tehergépjárművel fenntartását. Szállítással foglalkozó cégeknél pedig sok olyan költséget is felszámolnak, amit az ember saját maga is el tudna látni. Ilyenkor jöhet a teherautó bérlés, amellyel akár több tízezer forintot is spórolhatunk.

Általában sima B kategóriás jogosítvánnyal vezethetjük az autót, a pakolásban pedig a baráti és családi segítségre is számíthatunk. Nagyon fontos kiszámolnunk, hogy mekkora árut akarunk bepakolni a kocsiba és, hogy körülbelül mennyi időn belül tudjuk nagyságrendileg elszállítani őket. Hiszen ezek határozzák meg a bérlés szerződéses feltételeit.

Léteznek kilométer alapú vagy nap alapú elszámolások. Ezek változnak a cégeknél. Fontos odafigyelni, mert sok esetben szoktak visszaélni a tudatlanságra a cégek, hogy rejtett költségeket is elrejtenek a szerződésekben. Biztosítások hiányosak, így akár a legkisebb karcolásokért is a bérlő fizet. Benzin szint kérdése a visszavitel során. Takarítás kívül-belül.

Az ilyen típusú kockázatot tökéletesen ki tudjuk küszöbölni, ha megbízható cég honlapján intézi a teherautó bérlés ügyeket. Ebben az egyik legmegbízhatóbb partnere lehet a www.hatarauto.hu oldal. A munkatársak rugalmas és költséghatékony megoldásokkal tudnak mindenkinek segíteni, akiknek váratlanul szüksége lenne autóbérlésre. A szerződés minden pontját előre megismerheti az ember, akárcsak a pontos árakkal, rejtett költségek nélkül! Jó költözködést vagy szállítást kívánok!