Fiatalok és Ügyesek szövetsége

Nyugdíj

Amit az Önre váró nyugdíjról tudnia kell

Tudnia kell, hogy Önnek esélye sem lesz arra, hogy olyan nyugdíjas évei legyenek, amilyet szeretne! Nézze meg a mai nyugdíjasok életszínvonalát. Erre vágyik? A jelenlegi nyugdíjasok, amikor annyi idősek voltak, mint most Ön, még tele voltak tervekkel, vágyakkal, álmokkal. Ám a valós mai helyzetük rettenetesen eltér a korábbi álmaiktól.

Vigyázzon, mert ha nem tesz ellene semmit, idős korára nagyon könnyen Ön is az Ő sorsukra juthat!

Most még nyílván Ön is azt gondolja, hogy Önt ez nem érinti. Önnel ez máshogy lesz. Majd önmaga gondoskodik róla, hogy ne kelljen dolgoznia idős korában. Biztos benne, hogy olyan életkörülmények között fog élni, melyben nem kell nélkülöznie. Utazgathat majd és hódolhat a hobbijának. De nem így van!

A valóság az, hogy ez elkerülhetetlenül Önt is érinti!

Ne feledje, hogy a mostani nyugdíjasok is hasonlóképpen vélekedtek. Mégis láthatjuk, hogy mi lett a szép reményekkel teli nyugdíjas évekből. Nem utaznak, nem szórakoznak, nem tudják az unokákat megajándékozni az ünnepek során, mert nincs rá pénzük.

Kiszámolta már, hogy mégis milyen állami nyugdíjra számíthat majd? Tudja már, hogy miből kell majd megélnie? Oldalunkon a Nyugdíjszámítás menüpont alatt most szembesülhet a kegyetlen, önre váró valósággal

Majd gondolkozzon el, hogy ez az összeg vajon mire lesz elegendő. Játsszon el a gondolattal, hogy ha jövő hét hétfőtől csak annyi pénzből kell megélnie, akkor miként fogja kivitelezni.

Gondoljon csak bele, milyen lesz majd Önnek, amikor megfáradt, idős emberként nem tud saját magáról gondoskodni, pusztán csak azért mert nincs elég pénz a tárcájában. Milyen érzés lesz majd azon töprengeni minden egyes hónapban, amikor átveszi a csekély nyugdíját, hogy ebben a hónapban melyik számlát nem tudja kifizetni. Vagy ha ki tud fizetni mindent, akkor ugyan mi marad a áhított gazdag, jómódú élethez? Semmi!!

Nézzük a tényeket

  • Tisztában van vele, hogy jelenleg a hazai nyugdíjasok jelentős része éhezik és nyomorog?

  • Eljutott már Önhöz a tény, hogy 2013 után a nyugdíjakat megadóztatják, vagyis még annyi sem fognak érni a nyugdíjak, mint most? Pedig már most is rémisztően kevés!

  • Tudta, hogy az esély arra, hogy az Ön nyugdíja bruttó 150.000 Ft alá esik 93%!!!

  • Közel 2 millióan csak a minimális nyugdíjjárulékokat fizetik be. Így mindenki csak a garantált minimál-nyugdíjra számíthat, ami ma 28.500 Ft

  • Valamint közel 1 millióan nem is gyűjtenek össze 15 szolgálati évet, így ők semmilyen nyugdíjra nem számíthatnak

Két megoldás létezik arra, hogy ezt elkerülje:

Kér egy díjmentes konzultációt, hogy megtudja miként biztosíthatja be Önmagának a jómódú, gazdag jövőt. A kötetlen beszélgetés során megismerheti, hogy milyen lehetőségei vannak a vágyott jövő garantált éréséhez.

VAGY

Nem tesz semmit most, így majd amikor oda kerül a sor, és rádöbben, hogy az öregségi nyugdíjából nem tudja biztosítani az addigi életszínvonalát, akkor talán az évek kemény munkájával megteremtett otthonát kisebbre kényszerül majd cserélni, hogy kevesebb egyen a rezsi. Eladja az autóját is, hogy ezzel is csökkentse a havi kiadásait. Majd ezt követően, amikor már mindenről lemondott, amit addig megszokott, akkor élete végéig nélkülözésben kell majd élnie!

Az egyik megoldás lehet, hogy eladja az évek kemény munkájával megteremtett otthonát. Kisebb otthonba kényszerül majd költözni, hogy csökkentse a kiadásait. Eladja az autóját és minden értékes vagyontárgyát, hogy annak az árából fedezze a mindennapos kiadásokat. Ám ez sem tarthat örökké mert előbb vagy utóbb elfogynak a vagyontárgyak. Mit tesz majd akkor, ha már mindenről lemondott és az otthonát is egy szerény hajlékra cserélte, aminek talán tudja fizetni a költségeit? Hogyan tovább?

A másik pedig – és valójában az egyetlen minőségi – megoldás, ha már most elkezd gondoskodni a saját jövőjének megmentéséről. Kérjen a szakértőinktől egy díjmentes konzultációt, hogy megtudja miként védheti ki mindazt, ami Önre vár. A kötetlen beszélgetés során megismereti, hogy milyen eszközökkel biztosíthatja be a minőségi, méltóságteljes nyugdíjas éveket. Mert ha nem tesz semmit akkor Önre is az a sors vár, amit eddig ismertettünk. Ugye nem erre vágyik?

Így már láthatja miért is érdemes tovább olvasnia. Az időskori életének minősége múlhat ezen a pár percen.

Célunk az, hogy Ön már akár 10-15 év múlva, aktív munkavégzés nélkül is olyan életkörülmények között élhessen, amit mindaddig felépített magának. Ne legyenek lemondások, nélkülözések. Ne kerüljön megalázó és méltatlan helyzetbe minden egyes hónapban. Ne kelljen az állami nyugdíjrendszer működésképtelensége miatt akár 68 éves koráig dolgoznia azért, hogy utána annyi nyugdíjat kapjon ami a kiadásainak a töredékére elég csak.

Az állami nyugdíjrendszer nem tudja biztosítani Önnek a gazdag, jómódú életet!

A nyugdíjrendszerünk arra épül, hogy a dolgozó emberek béréből levonják azt az összeget, melyet aztán kiosztanak a nyugdíjasok között. Azonban ez a rendszer már nagyon rég óta nem működik, hiszen a társadalmunk szó szerint elöregszik. Egyre kevesebb család vállal gyermeket, aminek következtében jelentősen lecsökkent a fiatalok száma.

Ám azon fiatalok jelentős része, akik dolgoznak, nincsenek a munkahelyükre bejelentve. Vagy ha be is vannak, akkor is csak minimálbérre. Így tehát nem csak hogy kevesebb dolgozó ember béréből tudunk levonni – a nyugdíjasok számára kiosztható összeget – de ráadásul tőlük is alig vagy egyáltalán. A problémát tovább súlyosbítja, hogy az idősek átlag életkora kitolódik. A szülők, nagyszülők egyre tovább élnek ám az őket eltartók száma drasztikusan csökken.

Társadalmunk borzalmas mértékben le van már terhelve adókkal, így a nyugdíjasok megmentésének érdekében már nem lehet több adót levonni. Ha viszont nem szedhet be az állam több adót, akkor nem marad más eszköze mint, hogy egyre jobban kitolja azt a korhatárt, amikortól már adnia kell nyugdíjat. Ezért fog Ön is akár 68 éves koráig dolgozni, ha nem változtat drasztikusan a jelenlegi életén, azért hogy aztán egy olyan összeget kapjon kézhez ”öregségi nyugdíj” címen, ami még a számlákra sem elegendő.

Határozza el magát és tájékozódjon a lehetőségeiről. Jelentkezzen a díjmentes beszélgetésre, hogy megtudja milyen lehetőségei vannak az életszínvonalának megmentésére.

A mi feladatunk az, hogy Önnel közösen felépítsük egy tervet, amely megkérdőjelezhetetlenül megteremti Önnek azt a nyugdíjalapot, ami biztosítani fogja Önnek élete végéig a boldog nyugdíjas éveket! Ehhez nem kell mást tennie, mint engedni, hogy segítsünk!

Kérésére egy szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot akár az irodánkban, vagy akár az Ön otthonában is, és részletesen tájékoztatja Önt a lehetőségeiről. A beszélgetés során számba vesznek minden lehetőséget, ami szóba jöhet és természetesen minden felmerülő kérdésére szakértői választ kap. A beszélgetés végén pedig kap egy személyre szabott megoldást, amely részletesen felvázolja, hogy mit kell Önnek tennie a boldog nyugdíjas évek elérésének érdekében