Fiatalok és Ügyesek szövetsége

Mosodák Budapest bevásárló központjain kívül

Melyiket a sok közül – Mosodák Budapest minden zugában

Ahogy minden nagyvárosban, a mosodák Budapest területén is nagy számban várják, ha ruha- vagy textiltisztításban van szüksége segítségre. Az Ocean Tisztítószalon a mosodák Budapest vagy vidék adta kínálatából a legjobb mosodai szolgáltatását biztosítja Önnek. Mi erre a garancia? Szakembereink releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kizárólag prémium minőségű mosószerekkel és vegyszerekkel dolgozunk, ugyanez igaz tisztító berendezéseinkre is. Beírta a Google-be, hogy ‘mosodák Budapest’ és túl sok lehetőség jelent meg? Hadd soroljuk tovább érveinket, miért tisztítószalonunk a legjobb választás az Ön számára.

Milyen szolgáltatásra van szüksége? Esküvőre megy és szeretné kitisztíttatni előtte az öltönyét? Szalagavatója lesz a gyermekének és végre felveheti az estélyit, amit olyan régóta szeretett volna? Kilöttyent a bor a perzsaszőnyegére? Cége dolgozóinak egyenruháját szeretné tisztíttatni, de nem tudja a mosodához szállítani őket? Mindegyik probléma esetén tökéletes megoldást kínál Önnek a mosodák Budapest városában kialakult dzsungelében az Ocean Tisztítószalon!

Gyorstisztítás és háztól házig szolgálatás

Tisztítószalonunkban a ruhamosáson kívül vegytisztítást és vasalást is vállalunk, hogy Önnek ezzel se kelljen időt töltenie. Akár speciális ruhatisztítási igényeivel is bátran forduljon hozzánk, vannak mosodák Budapest különböző területein, de az Ocean az, amelyik minden különleges igényét kielégíti, hála tapasztalt szakembereinknek. Ha megcsúszott az idővel, és pár órán belül szüksége van a tiszta ruhára vagy textilre, gyorstisztítást vállalunk 50%-os felár ellenében, hogy semmi se húzhassa keresztül a terveit. Minden szolgáltatásunk során kiemelkedő figyelemmel kísérjük a munkálatokat, hogy az eredmény tökéletes legyen. Bizonyos ruhaneműk csak szárazon, vegytisztítással kezelhetők, ezeket tulajdonságaiknak megfelelően tisztítjuk elsőosztályú vegyszerekkel és ezközökkel. Ágyneműjét nagy gondossággal fehérítjük, keményítjük, vagy éppen megóvjuk színei élénkéségét, hogy tisztítás után olyan legyen, mint új korában.

A mosodák Budapest területén és vidéken is problémát okozhat a velúr és a bőr anyagok tisztítása, hiszen különleges anyagokat és eljárást igényel minőségük megőrzése. Az elhanyagolt és gondozatlan állapot megelőzése érdekében szalonunkban természetes olajokkal vegytisztítjuk az anyagot, majd ezt követően szórófejes festésnek vetjük alá, melynek során  visszakapja ragyogását és rugalmasságát az anyag. A velúr esetében alkoholos oldatot használunk a vegytisztítás során, melyet szintén szakszerűen végzünk. Sok esetben a mosodák Budapest szívében sem vállalnak szőnyegtisztítást vagy lakástextil tisztítást, mindössze ruhatisztítást, nálunk viszont bármilyen lakástextil megfelelő kezelésben részesülhet. A hozzánk került szőnyegeket először vibrációs elszívós portalanítással kezeljük, majd miután kézzel előkezeltük, egyedi mosással varázsoljuk tisztává. A mosodák Budapest minden részén, ahol van szőnyegtisztítás, tudják, hogy a minőségi mosás alapfeltétele, hogy minden szőnyeget típusának és állagának megfelelően kezeljenek. Problémát jelenthet, ha a mosodák Budapest külső részein vagy nehezen elérhető kerületekben vannak, az Ocean Tisztítószalon központi elhelyezkedése a Lechner Ödön fasor 2. alatt erre a dilemmára is tudja a megoldást.

Ha nagyobb mennyiségű ruhát vagy textilt szeretne tisztíttatni, 4000Ft feletti rendelés esetén ingyen biztosítjuk háztól házig szolgáltatásunkat az Ön számára!