Fiatalok és Ügyesek szövetsége

Ismerkedés az IVECO Truck kínálatával

Mi az IVECO Truck és mit tudunk náluk beszerezni?

Az IVECO Truck az IVECO cégének magyar viszonteladója, akik a legújabb modelleket és használat járműveket egyaránt biztosítanak eladásra egyéb szolgáltatási lehetőségek mellett. A honlapjukon minden fontos információt megtalálunk, az egyes modellekről részletes termékleírást biztosítanak, azonban most nézzünk meg egy általános áttekintést a cégről, hogy egyszerűbb legyen eldönteni, akarunk-e a cégtől vásárolni vagy sem. 

Az IVECO Truck járművei

Az IVECO Truck egyaránt forgalmaz on road, light off road, off road járműveket, emellett buszokat is. Nézzük meg, milyen modelleket találhatunk ezekben a kategóriákban 2022-ben. 

IVECO-Truck_picc3

Az on road kategóriában található jelenleg több különböző lehetőség is, ide tartozik a Daily furgon, ami ugye nem különböző kapcsolatokkal alakít szállítóeszközt, hanem teljes furgon, de a Daily alvázas változatban is kapható, így különböző nagyságú raktereket lehet hozzá csatlakoztatni, és alakítható így nyitott-zárt  és egyéb változatok között a teherbírásának megfelelően természetesen. 

Hogyha nagyobb teherbírásra van szükség, ami 7,6-18 tonna között mozog, akkor egy medium teherautó alvázra lesz szükségünk, amit az Eurocargo modell tud biztosítani. Nagy előnye, hogy nem csak szállítóeszközként, de munkagépként is tud üzemelni, így sok kiaknázható lehetőséget rejt magában, számos feladatra és munkavégzésre alkalmas, úgyhogy akár egy teljes vállalkozói élet is alakítható köré, hogyha be szeretnénk fektetni. 

Következő kategóriaként pedig ott vannak az igen nagy teherbírású járművek, az IVECO S-way, illetve az S-way NP változata. 

Az IVECO Truck light off road kategóriában egy modell található jelenleg, ez az X-way, azonban a rendes off roadnál már megtalálhatjuk a 4×4-es Daily modellt, az Eurocargo 4×4-et és az Iveco T-way-t is, ebben a sorrendben haladva a nagyobb súly felé. 

Az IVECO Truck egyéb szolgáltatásairól

Az IVECO Truck számos egyéb szolgáltatást kínál a felhasználói számára. Nem csak újabb modelleket árulnak, hanem használt átnézett szállítóeszközöket is, amiket így biztos forrásból vásárolhat meg az ember. 

A használt autók mellett működtetnek márkaszervizet is, ami talán az egyik legjobb lehetőség, amit egy felhasználó csak igénybe vehet. Hogy miért? Sok márkaszerviz azért nem a legjobb, előfordulhat, hogy az áraik azonban még vaskosabbak, mint ahogy azt gondolnánk, és inkább érdemes lehet egy független autószerelőre bízni a munkát. Az IVECO Truck által forgalmazott járművekre ez már csak azért sem igaz, mert nem egyszerű személyautókról van szó, hanem speciális nagy teherbírású gépjárművekről, teherautókról és munkagépekről, amik a legújabb berendezésekkel vannak ellátva, és habár maga a márka elterjedt az országban, az újabb modellekhez még mindenképpen csak maga a márka ért igazán megbízható módon. 

Azért is ajánlani tudom, mert attól nem kell így tartani a felhasználónak, hogy esetleg nem lesz cserealkatrész kéznél, ezeket eleve tárolja az IVECO Truck, és onnan még rendelni is lehet, úgyhogy nem kell majd heteket várni egy-egy darabra. Mindenképpen jó ez, mert mutogatni lehetne ujjal azokra a nemzetközi márkákra, amiknek az alkatrészeit igen nehéz beszerezni, és sokszor az országban nem is gyártják vagy forgalmazzák azokat, úgyhogy az egyes darabok megrendelése semmiképpen nem két forint lesz, és a várakozási idő sok kiesést jelenthet a munkából. Nem is beszélve arról, hogy a külföldi megrendelés miatt az ember eleve nehéz helyzetbe kerülhet, még akkor azt ledolgozni sem tudja. Az IVECO Truck márkaszervizben azonban ilyesmi nem fordul elő normál esetekben. 

IVECO-Truck_picc1

A szerviz egyben vizsgaközpont is, már ami a műszaki vizsgákat jelenti, ami egy szuper lehetőséget jelent a felhasználók számára, nem kell napokig várni, hogy egy szerelőnek legyen ideje elvinni a kocsit, helyette minden helyben el van intézve. Mi csak odavisszük a járművet, ott átnézik, levizsgáztatják, és az ajánlott javításokat helyben el is végzik, mindezt rekordsebességgel. A legjobb, hogy a javítás vagy vizsgáztatás idejére még csereautó programot is igénybe vehet az ember, ami azt jelenti, hogy korlátozott jármű áll a cég rendelkezésére, amiket addig lehet használatba venni, ameddig a saját tulajdonunk a szervizben pihen. 

Megéri-e az IVECO Truck felhasználójának lenni? 

Már csak azért is megéri az IVECO Truck egyik vásárlójának lenni, mert a cég nagy környezetbarát hírében áll, ami mindig egy pluszt jelent. Nem csak a nagyobb gyárak felelősek a környezet szennyezéséért, de a nagyobb járművek kifejezetten sok üzemanyagot égetnek el, és persze a munkavégzés miatt sokat is vannak használatban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezeket a számokat csökkenti, és az IVECO Truck márkája meg is tesz mindent ennek érdekében. Nagyobb rakterek és teherbírás kevesebb fuvart jelent, és az üzemanyag-szükséglet csökkentésére is figyelmet fordítanak. 

De már a fentiek alapján is láthatjuk, mennyire megéri az IVECO Truck: különböző modern modellek több kategóriában, márkaszerviz, vizsgaközpont, használt járművek és alkatrész-ellátó egy helyen található itt meg.