Fiatalok és Ügyesek szövetsége

A dió jótékony hatásai, avagy a dió jótékony hatása a szépségre

A dió jótékony hatása a bőrünkre és a szépségünkre

Alapvetően úgy gondolom, hogy számos jótékony hatása miatt szeretjük oly annyira a siót, hiszen nem csupán nagyon ízletes és egészséges nassolni való, hanem rendkívül jótékony hatással van mind az immunrendszerünkre, mind az agyunkra, az idegrendszerünkre és am blokk tulajdonképpen az egész szervezetünkre számos rendkívül áldásos hatással bír. Személy szerint, úgy gondolom, hogy a dió fogyasztása mindenképpen ajánlott rendszeres jelleggel, hiszen egyaránt szépít kívül és belül. Továbbá sokkalta egészségesebb, mint az olyasfajta nassolni valók, amik elképesztően hizlalnak, és abszolút nem támogatják az egészségünket. Ellenben most kifejezetten a dió jótékony hatásaira szeretném felhívni a figyelmet, melyet a természetes szépségre gyakorol. Az alábbiakban erről írnék viszonylag röviden.

A dió hatása a hajkoronára, avagy diót a dús hajért

Számomra a legnagyobb harc mindig is a hajam volt, ugyanis egy komoly trauma után minden túlzás nélkül jóformán a fele kihullott, így kénytelen voltam mindenféle vitamint kipróbálni, de sajnos haszontalan volt. Ellenben a dió hatása a hajamra egészen lenyűgöző volt, ugyanis a dióolaj illetve a dió fogyasztásával a hajunk milliószor egészségesebbé és ragyogóbbá válik, továbbá a rendszeres jellegű fogyasztásától megerősödnek a hajszálaink és sokkalta ragyogóbbá válik a hajkoronánk, illetve sokkal gyorsabban is nő kiváltképpen, ha élesztő fogyasztással kombináljuk. Számomra az dió és az élesztő kombinációja az, ami milliószorosan megnövelte a hajam állapotának a regenerálódását és nagyon nagy hatással bírt a bőröm szépségének a megőrzésére is. Így én személy szerint mindenkinek meleg szívvel ajánlom a dió rendszeres fogyasztását és nem csupán csak az egészségünk megőrzésének érdekében, illetve az immunrendszerük erősítése végett, hanem a szépségünk és a fiatalságuk megőrzésének az érdekében is. Az egészen biztos, hogy a bőre és a haja maximálisan hálás lesz a dió rendszeres jellegű fogyasztásáért. Így mindenképpen ajánlom, hogy adjanak egy esélyt a természetes szépség megőrzésének érdekében a dió rendszeres fogyasztásának.

A dió hatása a szépségre, avagy miért fogyasszunk rendszeres jelleggel diót?

Alapvetően számomra a természetes szépség megtartása az egyik leginkább fontos szempont a mindennapi arcápolási rutinom, illetve az abszolút egészséges táplálkozásom tekintetében. Véleményem szerint az, hogy 20 év múlva hogyan fogunk kinézni, az abszolút ma dől el, így ehhez mérten táplálkozom, sportolok és szépítkezem az év mindennapján. Számomra elképesztően fontos mindez, hiszen egy egészséges, szép, magára abszolút adó 40-es, 50-es nőnél számomra kevés inspirálóbb dolog van. Éppen ezért szeretnék nagy hangsúlyt tenni arra, hogy 20- 30 év múlva én is úgy nézek ki, ahogyan azt más számomra inspiráló nőknél látom. Alapvetően nem igazán hiszek a méregdrága szépítő eszközökbe, sokkalta inkább hiszek a természetes alapanyagokból kinyert táplálkozásban. Példának okáért én a vitaminokból és egyéb szintén rendkívül hasznos vitamin dús ételekből nyerem ki a bőröm illetve a hajam számára szükséges táplálékot. Az alábbiakban specifikusan a dió szépségre gyakorolt jótékony hatásait kívánom tüzetesebben vizsgálni. Miután a dió felettébb gazdag B vitamin forrás így abszolút kiváló stressz oldó forrás és emellett kiváló hangulatjavító is, mely valljuk be, kiváltképpen vizsgaidőszakban igencsak jól tud jönni. Arról nem is beszélve, hogy a stressz abszolút nincsen jótékony hatással a bőrünkre, így ennek az elkerülése egészen biztosan áldásosan járul hozzá a bőrünk szépségének a megőrzéséhez. Továbbá a dió illetve a dióból sajtolt olaj nem csupán ízletes, de belülről is igencsak nagymértékben járul hozzá az egészségünk illetve a szépségünk megőrzéséhez. Alapvetően persze fontos oda figyelni a táplálkozásra, illetve arra, hogy ne legyünk allergiásak a dióra, mert bizony ez sajnos elő tud fordulni, és emiatt pontosan az ellenkezőjét érjük el, de miután ez viszonylag ritka eset így mindenképpen ajánlom a dió rendszeres fogyasztását. Ami igazán érdekes, hogy az előbbiekben említett dióolaj belülről táplálja és tölti fel a bőrünket, méghozzá oly mértékben, hogy egyenesen ragyogó és élettel teli lesz, szinte már-már kicsattan az egészségtől a bőrünk.