Navigáció

Akkreditált Képzés

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Impresszum

Gyöngyösi Zsuzsa
elnök, főszerkesztő
Dr.Virág Ildikó 
ált. alelnök, főszerk.-helyettes
Polonkai Attila
webadmin

Rovatvezetők:

prof.dr. Békefy Lajos
  egyház - vallás
Blank Judit 
  kultúra
Frigyesy Ágnes 
  Erdély-Vajdaság-Felvidék
Csintalan Kristóf
  sport
Juhák Tamás
  Jobbik
Gyöngyösi Zsuzsanna
  életmód, lapszél
Kné Mező Szilvia
  FIDESZ, Civil szervezetek
Lengyel János
Cséke Kata 

  Kárpátalja
Sarkadi – Illyés Csaba  
  környezetvédelem
Sárosi Zoltán
Zetényi-Csukás Ferenc

  történelem
Dr. Virág Ildikó
  egészség

Fotó:
Beőr Attila
Juhász Róbert
Pusztai Sándor


Kapcsolat:

   Elnök:
elnok@fusz.hu
   Elnökség:
fuszelnokseg@gmail.com
drviragildiko@fusz.hu
polonkaiattila@fusz.hu

Megdöbbentő: éhezik a magyar gyerekek fele

A Gallup közvélemény-kutató OECD-tagországokat érintő kutatása szerint szerint a szervezet tagjai körében növekszik azon emberek aránya, akik nem tudnak megfelelő mennyiségű élelmiszert vásárolni családjuknak.

Legfrissebb cikkek az oldalon

Mintegy ezernyolcszáz (!) magyar katona nyughelyét fedeztük fel

 
Mintegy ezernyolcszáz (!) magyar katona nyughelyét fedeztük fel
2014. július 28., 07:00 szerző: Tihanyi Tamás 
 

Petőfiért! - Az MVSZ válasza a Barikád-ban megjelent rágalmazó írásra

Temessük el Petőfit!

(Petőfi csontjai forognak a bőröndben, ha a legnagyobb magyar költő azt látja: hiába találták meg már 25 éve, hőn szeretett nemzete még hazahozni és eltemetni sem akarja!)

Útlezárással tiltakoznak a nyugat-ukrajnai Csernivciben a mozgósítás ellen

Útlezárással tiltakoznak a román határnál lévő nyugat-ukrajnai Csernyivciben a héten elrendelt újabb katonai mozgósítás ellen - számolt be pénteken több ukrán média.
28369

A magyar reformátusok is segélyt küldtek Kelet-Ukrajnának

A háborúk mindig együtt járnak a harcok által érintett területek lakóinak a szenvedésével. 28376 2Még ha nincsenek is célzottan a polgári lakosság elleni támadások, célt tévesztett lövedékek akkor is kiolthatnak – és ki is oltanak – civil életeket. S mivel a harcok miatt az élet kifordul a maga rendes kerékvágásából,

Újabb kárpátaljai áldozata van a kelet-ukrajnai harcoknak

Minden ember halála veszteség!

​A harmadik Majdan sokkal keményebb lesz, mint a korábbiak

Ukrajna süllyedni látszik, a Kremlben pezsgőt bontanak. De ennek a menetnek sincs még vége. Petro Hojsz ungvári ukrán újságíró cikke a Cinknek az ukrán koalíciós válságról.

ORBÁN NEKIMENT A MAGYAR CIVILEKNEK TUSVÁNYOSON

„Külföldiek által fizetett politikai aktivisták” a magyar civilek a miniszterelnök szerint. 

A magyarországi civil világot is bírálta szombati tusnádfürdői beszédében Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő szerint a norvég alappal kapcsolatos ügy is felszínre hozta azt, hogy egyes, a nyilvánosságban rendszeresen szereplő magyarországi civilek esetében „külföldiek által fizetett politikai aktivistákkal van dolgunk”, akik külföldi érdekeket próbálnak érvényesíteni Magyarországon. 

Átverés? Így gazdagodnak az autószervizek

Meglepően hangzik, ám mégis igaz: kiválóan keresnek az autószervizek és a kereskedők a General Motors több millió autót érintő visszahívási sorozatán. Úgy tűnik, a legnagyobb amerikai autógyártó - Európában az Opel tulajdonosa - simán megússza a kapitálisnak indult botrányt.

Születésnapi köszöntő

A Független Újságírók Szövetségének Elnöksége  75.születésnapja alkalmából szeretettel köszönti

 v.l. Pásztori Tibor Endrét  

Kéry Gyula: Petőfi gyermek- és diákkora 7-8.rész

Kéry Gyula: Petőfi gyermek- és diákkora 6.rész

Végtelenített végkielégítések!

2014. július 21.

Weboldalnyi futtatások II. 38. Új numerus clausus

Az egyik parlamenti kis párt - mondhatjuk úgy is: törpe párt - képviselője nagy hangon, legalábbis nagy csinnadrattával előadta a saját elképzelésüket, amely a hangvételét tekintve követelésként hangzott: a nők arányát a törvényhozásban 50 %-ra kell emelni.

Előre az egymillió új munkahely felé!

A Jobbik szerint megdöbbentő, hogy egy héttel a Nokia komáromi gyárának bezárását követően újabb jelentős létszámcsökkentésre kerül sor. Ezúttal a Magyar Telekom dolgozóinak ötödét, 1700 embert bocsátják el az állásából. 

ISTEN, A LEGFANTÁZIADÚSABB „FESTŐMŰVÉSZ” (I.)

Nyári sorozatunkban kinyitjuk a Biblia színeit bemutató Igéket, melyek gyönyörködtetően tükrözik Istenünk végtelen alkotó fantáziáját. Tehetősebb helyeken, az angol, amerikai és más nagy nemzeti bibliatársulatok már régóta adnak ki színes Bibliákat. Most mi is sorra vesszük a legjellemzőbb bibliai színeket és üzeneteiket.

Kéry Gyula: Petőfi gyermek- és diákkora 5. rész

„Koren tanár vezetése alatt a fiú ismét kedvet kapott a tanulásra, úgy hogy már a következő iskolai évben minden tantárgyból a legjobb osztályzatot érdemelte ki. Az írása pedig az összes tanulóké közt a legszebb volt és szépírási füzeteit dicsekedve mutogatták az aszódi iskola vendégeinek. Azonkívül ügyesen rajzolt s még zongorázni is megtanult. 

BELEHALT A VÁRAKOZÁSBA MÁRIÁS ISTVÁN, A HARMADIK TEMERINI SZÜLŐ IS

A "Temerini Fiúk" közül hármat immár tíz esztendeje még a szávaszentdemeteri fegyházban tartanak fogva, jól ismert, igazságtalan váddal. Akkortájt 2004 június25-26-ára virradóra a választások előtti napon történt piactéri incidens miatt öt Temerini fiút fogtak el a szerb hatóságok.  Ezekről az atrocitásokról három, egyenként egyórás dokumentunfilmben számoltam be a Duna TV-ben. Nem sokkal később megtörtént a drámai fordulat. Öt Temerinben élő magyar fiú szóváltásba, majd verekedésbe keveredett- bonyolódott egy bedrogozott szerb fatalemberrel.. Gyilkossági kísérlet vádjával gyorsított eljárással  összesen 61 év börtön- és fegyházbüntetésre ítélték őket. Ellensúlyozandó a súlyos magyarverésket, a választások előtt kiváló figyelemelterelő eseményt kreáltak a szerb igazságügyi hatóságok.

Mai egészségügy: Rosszul lettél éjszaka? Kit érdekel?

Forrás: Nők Lapja Cafe

Elkövettem azt a hibát, hogy hétvégén hajnalban lettem rosszul, ráadásul pofátlan módon nem a lakcímkártyám szerinti kerületben. Elkövettem azt is, hogy mivel a saját lábamon is tudtam járni, ezért mentők helyett úgy gondoltam, magam indulok segítségért. A konklúzió ijesztőre sikerült.

Meghívó kiállításra

Meghívó  

Makray János Természetgyógyászatért - díjas festőművész
Színek és a lelki-testi harmónia
című kiállítására

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1