Navigáció

Akkreditált Képzés

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Impresszum

Gyöngyösi Zsuzsa
elnök, főszerkesztő
Blank Judit
főszerkesztő-helyettes

Konzili Edit
főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
weboldal technikai karbantartó

Rovatvezetők:

prof.dr. Békefy Lajos
  egyház - vallás
Blank Judit 
  kultúra
Frigyesy Ágnes 
  Erdély-Vajdaság
Csintalan Kristóf
  sport
Gyöngyösi Zsuzsanna
  életmód, lapszél
Házik Zoltán
  Felvidék
Lengyel János
Cséke Kata
Szemere Judit

  Kárpátalja
Sarkadi – Illyés Csaba  
  környezetvédelem
Sárosi Zoltán
Zetényi-Csukás Ferenc

  történelem
Dr. Virág Ildikó
  egészség

Fotó:
Pusztai Sándor


Kapcsolat:

   Elnök - Főszerkesztő:
elnok@fusz.hu
   Elnökség:
fuszelnokseg@gmail.com
   Weboldal működés:
polonkaiattila@fusz.hu

Zetényi Csukás Ferenc: A MAGYAR HOLOKAUSZT -

Zetényi Csukás Ferenc: A MAGYAR HOLOKAUSZT - Ns. udvardi és básthy Udvardy Miklós emlékiratai- c. könyv ajánlásához:

Legfrissebb cikkek az oldalon

Szent László napok

Kardpengék csattogásától és lódobogástól volt ismét hangos a győri Aranypart. Szombat és vasárnap délután került megrendezésre az immár hagyománnyá vált győri Szent László Napok.

Akik megúsznák a Telekom és Telenor áremelését, ennek örülni fognak

„IGEN, DE A KERESZTES HADJÁRATOK…” – AMIKOR EGY MUZSIKUS ELŐLÉP A KERESZTYÉNSÉG APOLOGÉTÁJÁVÁ

Meglehetősen bizarr, vagy enyhébben fogalmazva is különös, hogy egy fiatal zeneszerző, Tommy Ballestrem azzal lepi meg a nagyérdeműt, hogy nem saját kompozíciójával rukkol elő mondjuk az általa csodált Beethoven tiszteletére, hanem könyvet ír a keresztyénség védelmében. Vajon miért? 

Elpusztult Magyarország legjobb rendőrkutyája

bagira

Szerdán elpusztult a K9 Kommandó főhőse, Magyarország legjobb rendőrkutyája, Bagira - közölte a K9 Kommandó Facebookja. A TEK világhírű  kutyája egy szép németjuhász volt, aki a legkeményebb bűnözőket juttatta a rács mögé.

Nem is gondolta volna, mi mindenre jó a meggy

Gyorsan lépj, ha nem akarsz többet fizetni a mobilozásért!

A módosítások visszautasítására viszonylag rövid idő áll rendelkezésre, de sokaknak érdemes lehet élni a jogukkal.

Ennyi pénz jár minden magyar családnak: csak egy lakást kell venni

Borsodi Kingdom of Hegyalja

BORSODI KINGDOM of HEGYALJA nem egy fesztivál, hanem egy egyhetes utazás egy félig valóságos – félig kitalált világban.

A MEGLEPETÉSEK PÁPÁJA TORINÓBAN BOCSÁNATOT KÉRT AZ OLASZ PROTESTÁNSOKTÓL

Hosszú időn át volt kemény üldözésnek kitéve az olasz protestantizmus Róma részéről is, első renden a valdensek. Olykor még keresztes hadjáratot is viseltek ellenük, teljes kiirtásuk volt a cél. Június idusán Ferenc pápa bocsánatot kért az egyház „embertelen magatartásáért”.

Epolett

Legrövidebben az énlelkű ember félelmét, - hogy a többiek nem becsülik - a Biblia fogalmazza meg: „Aki  felmagasztalja magát, megaláztatik”, mert, hogy nem rendelkezik a tökéletességhez szükséges bátorsággal.

Igen

Leküzdhetetlen késztetést érez minden ember, hogy vágyait követve, eldöntendő egyéni és közösségi ügyekben   -  áttörései rövid és  hosszú távon -, hogy  legendás lények és gyengéd érzelmek  világában is sikeres, azaz igen legyen.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 2015. június 17. SAJTÓKÖZLEMÉNY SZOCIÁLIS VÁROSREHABILITÁCIÓ FÜZESGYARMATON Füzesgyarmat Város Önkormányzata 2015. június 26-án 11 órai kezdettel ( Füzesgyarmat, Klapka utca 33. címen ) tartja a „Szociális Városrehabilitáció Füzesgyarmaton” című , DAOP-5.1.1-12-213- 0001 jelű pályázat záró rendezvényét. A projekt keretén belül elkészült Sársziget városrészben a Somogyi Béla utca aszfaltozása. 

Szepszis

 Ludwig Endre elismert infektológus professzor eléggé drámai megfagalmazással a szepszist csendes gyilkosnak  nevezte, minekutána e kórképnek  az  úgynevezett tudományos kommunikációja nagyon gyenge lábakon áll: sokan  nem  ismerik a szót  sem, sem annak jelentését, - de  a legtalálóbb helyettesítő kifejezés a „vérmérgezés” lenne.

Vehemencia

  Légtükrözési jelenség, amelyet különböző hőmérsékletű és eltérő légrétegek sugártörő képessége idéz elő: a fata morgana. Az alföldi csoda, a magyar pusztai délibáb már nem a fordított világ.      

Egy évszázad után búcsúzik a létminimum

Egy évszázad után szűnik meg a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) egyik sokak által kedvelt kiadványa, a létminimumról szóló évente megjelenő elemzés. „Most jelentetjük meg utoljára a létminimumot, de nem azért, mert leszóltak fentről a KSH-nak” – mondta el tegnap Németh Zsolt, a hivatal elnökhelyettese.

Ennyi kell a megélhetéshez itthon!

2014-ben nagyon minimálisan, 0,01 százalékkal csökkent előző évhez képest a létminimum összege, ám ez összességében továbbra sem jelent sokkal jobb helyzetet.

A TMRSZ kiáll Szima Judit vezető tisztségviselője mellett!

TMRSZ legmagasabb testületének, a Kongresszusnak döntése: a TMRSZ kiáll  Szima Judit vezető tisztségviselője mellett!

 

Siklósi András: Mentsük meg a magyarságot, s mutassunk példát a világnak!

(A 2015-ös SZVT politikai zárónyilatkozata) 

Megállapíthatjuk, hogy az immár 23 esztendős Szittya Világtalálkozók jelentősége egyre nő az összmagyarság körében. Nemcsak azért, mert számos új tudományos eredményt, adatot, cáfolhatatlan tényt adunk közre őstörténeti kutatásaink kapcsán, hanem azért is, mert a hazugság országában jószerivel az egyetlen olyan nyilvános fórumot biztosítjuk, ahol nincs cenzúra, ahol maradéktalanul érvényesülhet a leírt és kimondott gondolatok szabadsága. 

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete Sajtóirodája a lenti

     Egyszer volt, hol nem volt, talán igaz sem volt, volt egyszer egy Meseország. Meseország kommunista parlamentjének illuzionistái egyszer csak megvilágosodtak és azt mondták a népnek, hogy rendszerváltás lesz, arra szükség van és nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik.

A ZÖLD KONTINENS ZÖLD PÁPÁJÁNAK ZÖLD ENCIKLIKÁJA

Végre itt van! A már jó ideje beharangozott, aztán még nem véglegesített formájában az egyik olasz napilap által már előzetesen közölt öko-enciklika csütörtökön nyilvánosságra került. Laudato si címmel jelent meg a katolikus egyház történelmének első környezeti enciklikája 222 oldalon. Ferenc pápa nagy érdeklődéssel várt és már most világszerte nagy visszhangot keltő tanító iratában nem csak a természet-, és klímavédelem kérdéseivel foglalkozik, hanem a bajok gyökereivel, s a lehetséges kiutakkal is.

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1