Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Konzili Edit

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila
polonkaiattila@kame.hu

 

Rovatvezetők

Rovatvezetők:

Frigyesy Ágnes 
  Erdély
Albert Barbara
  sport
Gyöngyösi Zsuzsanna
  Délvidék, életmód, lapszél
Lengyel János
Szemere Judit

  Kárpátalja
Dr. Virág Ildikó
  egészség

Kapcsolat:

   Elnök - Főszerkesztő:
elnok@kame.hu
   Weboldal működés:
polonkaiattila@kame.hu

 

Működéssel kapcsolatos dokumentumok bejelentkezés után olvashatók

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Mondd, te kit választanál?

  Közeledik az országgyűlési választás kitűzött napja, április 8-a. Bizonyára nem csak engem foglalkoztat a kérdés, hogy kit válasszak, kire szavazzak? 

Legfrissebb cikkek az oldalon

Három bélmegyeri vadász szembe mert szállni Mészáros Lőrinc fiával, és nyert

Első fokon győztek a vadászok, akiket másfél évvel ezelőtt kizártak a saját földjükről Mészáros Lőrinc fiának kedvéért. Most – egyelőre nem jogerősen – kimondta a bíróság, hogy törvénysértés áldozatai lettek.

Dr. Papp Lajos:: milliók fognak meghalni a hazugság miatt

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette szavaival:Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

Kiderült a trükk: alaposan elbántak a nyugdíjasok többségével

A nyugdíjasok kétharmada nem jut hozzá az inflációt követő nyugdíjemeléshez, ezért egyre nagyobb szakadék tátong az átlagos vagy annál magasabb járandóságok kapó idősek és az ennél rosszabb anyagi helyzetben lévők között.

Nem mehetnek a farsangra az újbudai óvodások, ha a szüleik nem engedik, hogy a fotójukat felhasználhassák a Fidesz-kampányban

Simicskó nem is érti a hisztériát, ők ezt mindig így csinálják.

A magyar rokkantak és fogyatékkal élők helyzete a legsiralmasabb az Európa Unióban

 Egy társadalmat az alapján ítélnek meg, hogy hogyan bánik a rokkantakkal és a fogyatékkal élőkkel. Ha beteg gyermek születik egy családban, vagy beteg szülőt kell ápolni, ezeket a nemes, de embert próbáló feladatokat általában a nők végzik el, megalázóan alacsony pénzbeli juttatásokért. 

Itt van a sorvezető, mit kell mondania a fideszeseknek Orbán vejének korrupciós botrányáról

A szokásos panelek: Brüsszel, beavatkoznak a választásokba, Simicska.

Menekülnek a bírák az ország legnagyobb bíróságáról

Egyetlen hónap alatt négy 35 és 45 év közötti, tapasztalt bíró jelentette be a lemondását a Pesti Központi Kerületi Bíróságon – értesült a hvg.hu. Ha az elvándorlás ilyen tempóban folytatódik, az lassan rendkívüli helyzetet teremthet az ítélkezésben.

Elég volt a kiöregedett politikusokból? Merkel árulása az új nagykoalíció

A koalíciós megállapodás örömteli hír az európai perifériára nézve, Macron pedig egyenesen pezsgőt bonthat. Nagyon sokat elmond, hogy a német polgárok közönyösen fogadták a hírt a régi-új nagykoalícióról. A centrista pártok kiöregedett és egyre népszerűtlenebb vezetői még kísérletet sem tesznek arra, hogy a negyedik ipari forradalomra felkészítsék Európa vezető hatalmát.

Washington szabja meg London lépéseit a kínai játszmában

A brit Brexit-ügyi minisztérium jelenlegi állapota jól tükrözi London teljes fejetlenségét az EU-s kiválással kapcsolatban. Washington támogatásáról biztosította Londont egy nagyszabású kétoldalú kereskedelmi szerződés megkötéséhez a brit kiválás után. Ennek viszont az az ára, hogy London nem sodródik közel Pekinghez.

Erdogan különös szövetségese - nem akárki támadná hátba Trumpot

A római katolikus egyház feje és a török elnök megegyezett abban, hogy a Jeruzsálemről szóló egyoldalú amerikai döntés nem léphet életbe. Törökország „teljes jogú tagságot akar Európában” és nem zár ki egy közös olasz-török fellépést Líbiában.

Egy budapesti kórházban 2 millió forintért sem találnak szülészorvost

Lázár János szerint a választás után az új kormánynak muszáj lesz teljesen átalakítania az egészségügy finanszírozását. 

Elég volt a rossz hírekből: a magyar egészségügy jobban teljesít!

"A kormányzat azt kéri a kórházvezetőktől, hogy heti két jó hírt adjanak le az intézményükről. Segítünk!  Heti két jó hírt kell valahogy összeszedni

Veszélyes ellenfelet találtak a franciák - hadihajókkal ugranak fejest egy komoly konfliktusba

A franciák hadihajókkal szállnak be a világ egyik legveszélyesebb geopolitikai konfliktusába a Dél-kínai tengeren. Párizs szerint a kínai haditengerészeti terjeszkedés az Indiai-óceánon át Kelet-Afrikáig kihatással van Franciaország biztonságára.

A spanyolok legyőzték a katalánokat - most a Balkánon szállnak harcba

A katalán sokk után a spanyol központi kormányzat a Balkánon folytatná harcát a szeparatizmus ellen Európában. Márpedig Koszovót továbbra is a szegénység, a maffiakormányok és a kilátástalanság sújtja és igenis európai védernyőre v

Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek!

Tisztelt elnök úr, 

Lengyelország beletaposott az ukrán nacionalistákba

Ukrajna most ízelítőt kapott Lengyelországtól, hogy milyen is az, amikor hátba támadják őket és felrúgják a korábbi megállapodásokat.

„Itt egy gazda ugyanúgy eljut a Maldív-szigetekre, mint egy kitartott feleség

Laci és Éva gyerekeikkel együtt Németországba költöztek, ahol saját orvosi praxist nyitottak. Éva mesélt arról, milyen az élet és az egészségügyi ellátás Németországban.

 Laci mennyit praktizált itthon?

A háború elől menekülő ukránok elhajtásával Merkel leleplezte igazi célját: Európa őshonos népei lecserélését

Az ukrán–magyar határon vizitált a budapesti ukrán nagykövet

Ljubov Nepop, Ukrajna rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete január 30-án munkalátogatást tett az ukrán–magyar határon – derül ki az ukrán külügyi tárca weboldalán megjelent közleményből.

Az ukrán diplomata felkereste az épülő Nagypalád–Nagyhódos, valamint a Tiszaújlak–Tiszabecs és az Asztély–Beregsurány határátkelőhelyeket.

A KMPSZ nyílt levélben fordult az irodalomoktatás kapcsán Hrinevicshez

Lilija Hrinevics oktatási miniszterhez intézett nyílt levélben kérte a magyar és a világirodalom integrált oktatása jelenlegi rendszerének megőrzését a magyar tannyelvű iskolák 10–11. osztályaiban a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség (KMPSZ).

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1