Navigáció

Akkreditált Képzés

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Impresszum

Gyöngyösi Zsuzsa
elnök, főszerkesztő
Blank Judit
főszerkesztő-helyettes

Konzili Edit
főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
weboldal technikai karbantartó

Rovatvezetők:

Blank Judit 
  kultúra
Frigyesy Ágnes 
  Erdély
Albert Barbara
  sport
Gyöngyösi Zsuzsanna
  Délvidék, életmód, lapszél
Házik Zoltán
  Felvidék
Lengyel János
Cséke Kata
Szemere Judit

  Kárpátalja
Dr. Virág Ildikó
  egészség

Fotó:
Pusztai Sándor


Kapcsolat:

   Elnök - Főszerkesztő:
elnok@fusz.hu
   Elnökség:
fuszelnokseg@gmail.com
   Weboldal működés:
polonkaiattila@fusz.hu

Támogatás kérése

Kedves Ismeretlen, vagy Ismerős Barátunk!

Ha fontos számodra/számára a korrekt, hiteles tájékoztatás, a nemzeti újságírás, ha úgy érzed/úgy érzi, hogy szükség van a Független Újságírók Szövetségére, kérjük segíts/segítsen.

Legfrissebb cikkek az oldalon

Rokkantsági ellátás mellett megbízási jogviszony létesíthető?

Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy rokkantsági ellátás mellett megbízási jogviszonyban mik a munkavégzés feltételei? Van-e időkorlát? Havi szinten ez hogy alakul? Napi 4 vagy 8 órában? Összegben mik a feltételek? Idén, 2016. február 2-től részesülök rokkantsági ellátásban.

Jogerősen bűnösnek mondták ki Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt

Jogerősen bűnösnek mondta ki társtettesként elkövetett kényszerítésben Dávid Ibolya és Herényi Károly volt MDF-es politikusokat az UD Zrt.-üggyel összefüggésben folyó büntetőügyben pénteken a Fővárosi Törvényszék, és megrovásban részesítette őket.

Lehullt a lepel az ingatlanpiacról

2016. május 2. Tavaly az utolsó negyedévben már gyakorlatilag megállt a lakásárak emelkedése, és a forgalom is csekélyebb mértékben bővült. A KSH legfrissebb elemzéséből az derült ki, hogy visszafogottabb volt a piac bővülése és az áremelkedés is, mint amit az ingatlanközvetítők jósoltak.

Rezsiemeléssel együtt emelték a létminimumot Ukrajnában

Hat százalékkal emelték meg a minimálbért és a nyugdíjminimumot Ukrajnában, miközben május 1-jétől nagy mértékű rezsiemelés lépett életbe.

Már az ókori görögök is megemlékeztek az édesanyákról

Május első vasárnapján, idén május 1-jén ünnepeltük az édesanyákat: az anyák napja mintegy száz éve része az ünnepnapoknak. Magyarországon Európa számos országához hasonlóan az 1920-as években kezdődött az anyák napjának megünneplése.

Csúcs ez a Fradi, de a Videoton is történelmet írt!

A labdarúgó NB I 33. fordulóját követően tabellaparádé keretében tekintünk vissza a mögöttünk hagyott szezonra. Tavaszi, őszi, hazai és idegenbeli meccsek, kapott és szerzett gólok alapján összeálló rangsorok

Kijev szerint ukránoknak veszélyes Oroszországba utazni

Az ukrán külügyminisztérium arra figyelmezette csütörtökön az ország állampolgárait, hogy veszélyes számukra Oroszországba utazni, mert indokolatlanul őrizetbe vehetik őket.

Beregszászban is megemlékeztek a csernobili katasztrófáról

Ahogy az ország szinte minden pontján, a beregszászi Hősök terén is megemlékeztek az atomenergetika története legsúlyosabb balesetének 30. évfordulójáról, a csernobili atomkatasztrófáról.

3000 FT-ért ittam két korty vizet Debrecenben...

Védőoltás fertőzött meg egy 20 hónapos babát – az életéért küzdenek

Egy 20 hónapos hódmezővásárhelyi kisfiú életéért küzdenek az orvosok közel 4 hónapja. A babát a tbc elleni kötelező védőoltás fertőzte meg.

Ezt teszi a rákos sejtekkel a hétköznapi fűszer: megdöbbentő eredmény született!

A kutatók szerint szerepe lehet a jövő rákgyógyításában.

Ra­dio­ak­tív cu­nami fe­nye­get, mil­liók ve­szély­ben!

Ma 30 éve, hogy a Cser­no­bil mel­letti Lenin atom­erő 4-es re­ak­to­rát rob­ba­ná­sok so­ro­zata rázta meg. Bár a sé­rült erő­mű­vet szar­ko­fág mögé rej­tet­ték, újabb ka­taszt­ró­fát je­lez­nek a tu­dó­sok.

Vigyázzon, ezek az ingatlanosok olcsó trükkjei

Cikksorozatunk első részében arról írtunk, hogy az ingatlanügynök lehet a porszem a gépezetben az eladó és a vevő között. Most olyan történeteket mutatunk be, amikor már az ügyfelek zsebére megy a játék: a szóbeli ígérettel szöges ellentétben álló apró betűs részek a szerződésben, a megbízás lejárta után is járó jutalék, hirdetési díj, az eladó megtévesztésére bevetett kamuvevők. Az ingatlanpiac felpörgött, a devizahiteles perek után jönnek az ingatlanos perek?

Itt a bizonyíték, hogy tényleg senki nem kapja meg a CSOK-ot

„Orban nagy erőssége lenne a magyar válogatottnak”

Willi Orban, a 23 éves német-magyar védő továbbra sem döntötte el, melyik válogatott mezében szeretne játszani (ráadásul van harmadik opciója: édesanyja révén a lengyeleknél is szerepelhetne), de azt elismerte, élvezetes beszélgetést folytatott Bernd Storckkal

Cselgáncs Eb: Gercsák sikere, Szabó Franciska búcsúzott

A 70 kilogrammos Gercsák Szabina ippongyõzelemmel kezdett, a 63 kilós Szabó Franciska ugyanakkor búcsúzott pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban.

Lengyelország: Lovrencsics a nyáron távozik a Lechtől – hivatalos

A Nemzeti Sport értesülése szerint megszületett a döntés: Lovrencsics Gergő a nyáron távozik a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznantól. A hírt nem sokkal később a Lech is megerősítette a hivatalos honlapján.

Négy új mentőállomást hoznak létre Kárpátalján

Április végéig huszonnégy órás mentőszolgálatot nyitnak Bruszturában (Técsői járás), Gyertyánligeten (Rahói járás), Lipcsén (Huszti járás) és Alsókerepecen (Munkácsi járás).

Hrojszman közel háromszorosára emelte a képviselők fizetését

Az ukrán miniszterelnök a Legfelsőbb Tanács elnöki posztján utolsó intézkedéseként 6400 hrivnyáról 17 650 hrivnyára emelte a képviselők fizetését – adta hírül a zaholovok.com.ua hírportál április 20-án Olga Cservakovának, a Petro Porosenko Blokk képviselőjének közösségi oldalára kiírt bejegyzésére hivatkozva.

Magyar vízumközpontot nyitottak Lembergben

Harkiv után Lembergben is vízumközpontot hozott létre Magyarország. A Lemberg Megyei Állami Közigazgatási Hivatal tájékoztatása szerint a központ a Pid Dubom utca 7/A címen található – adta hírül a mukachevo.net hírportál április 21-én.

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1